Sunati-ne: 0365-882845

Școala Gimnazială Liviu Rebreanu - Tîrgu Mureș

Auxiliarul didactic ”În lumea gâzelor”

Auxiliarul didactic ”În lumea gâzelor” cuprinde fișe de lucru interdisciplinare create de către cadrele didactice pe baza unor opere literare aparținând literaturii universale pentru copii, ale căror personaje sunt insecte: ”Omida mâncăcioasă” de Eric Carle, ”Licurici își caută amici” de Eric Carle, ”Păianjenul cel harnic” de Eric Carl, seria ”Bobiță și Buburuză” de Bartos Erika, seria ”Bondărel” de Britta Sabbag, Maite Kelly, ”Albinuța Mili” de Isabelle Maquoy, Quentin Greban, seria ”Micul păianjen Firicel” de Diana Amft, Martina Matos, ”Aventura gărgăriței Suzette” de Quentin Greban. Acesta poate fi considerat un suport didactic modern, inovator care poate fi utilizat atât în cadrul activităților pe domenii experiențiale cât și în cadrul activităților liber alese. Fișele conțin sarcini de lucru integrate pe baza poveștii alese, caracterizate prin grade diferite de dificultate care respectă principiul accesibilității și individualizării învățării. Ne dorim ca acest auxiliar să fie un ajutor real pentru educatoare datorită resurselor didactice pe care le reunește.

Dedicăm auxiliarul didactic ”În lumea gâzelor” cu sensibilitate şi bucurie copilului, căruia grădiniţa îi oferă o lume pe măsura lui, o lume în care jocul este munca, este binele, este înţelepciunea şi iubirea dar și educatoarelor care iau în serios acţiunile copiilor, dându-le sentimentul autonomiei şi al valorii propri.


Auxiliarul didactic „În lumea gâzelor” (ediția online, PDF, 2023) a fost înregistrat la Biblioteca Națională a României având codul ISBN 978-973-0-38828-2.


Descarcă:
AUXILIAR - IN LUMEA GAZELOR 2023